Tapatalk notification problems?

Discussion in 'Anything Goes' started by MerlinEmrys, Sep 24, 2017.

  1. MerlinEmrys

    MerlinEmrys Hicitus Pinicus!

    Rating - 100%
    346   0   0

    So Tapatalk has suddenly stopped giving me notifications about threads and posts. I haven't turned notifications off nor are they blocked on my phone. Has anyone else experienced this?

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
     
  2. starry_solo

    starry_solo Judge of the Dark Court Staff Member DPF Super Moderator

    Rating - 100%
    477   0   0

    I signed up for the trial Tapatalk but never donwloaded the app. But I do still get email notifications, usually once a day.
     
  3. watzshakinbacon

    watzshakinbacon B for Belle or B for bacon?

    Rating - 100%
    62   0   0

    I'm actually having the same problems. It used to be that even if I got notifications, when I clicked it, it wouldn't show me the newest posts, but somewhere I'd already seen, so I'd have to fast forward. Now, I'm getting very few notifications even if there are threads that have been updated :[
     
  4. Sami

    Sami Member

    Rating - 100%
    4   0   0

    Yeah, I had the same problem on my phone, I also have a Samsung. I just un-installed the app and put it back on to fix it, it still gives me notifications faster on my galaxy tab then on my 7edge and if I leave it on in the background it doesn't tell me anything, I have to refresh the app. Maybe a samsung issues? Hope this helps

    Sent from my SM-T377V using Tapatalk
     
    Last edited: Sep 25, 2017
  5. Sami

    Sami Member

    Rating - 100%
    4   0   0

    Do you have a Samsung too? Did you buy the app, I just got the free one, I'm wondering if the paid version maybe doesn't have as many issues.

    Sent from my SM-T377V using Tapatalk
     
  6. watzshakinbacon

    watzshakinbacon B for Belle or B for bacon?

    Rating - 100%
    62   0   0

    No I’m using an iPhone and also the free version.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  7. MerlinEmrys

    MerlinEmrys Hicitus Pinicus!

    Rating - 100%
    346   0   0

    I uninstalled it last night and that seems to have fixed it. :) I have the paid version (I can't stand ads on something that's not a game...).

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
     
  8. MerlinEmrys

    MerlinEmrys Hicitus Pinicus!

    Rating - 100%
    346   0   0

    I'm wondering if they fixed something server side because it seems to be running better today. (I got this notification at least!)

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
     
  9. Sami

    Sami Member

    Rating - 100%
    4   0   0

    Lol, like blowing into a Nintendo cartridge, usually does the trick! Maybe the app updated and went silly... :p

    Sent from my SM-T377V using Tapatalk
     
  10. MerlinEmrys

    MerlinEmrys Hicitus Pinicus!

    Rating - 100%
    346   0   0

    That was my exact mental analogy. XD

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
     

Share This Page